Myydään toimitiloja

Myydään toimitiloja PK-yrityksille. Helppo räätälöidä omiin käyttötarkoituksiin tuotanto-, varasto-, toimisto- ja näyttelytiloiksi.

Myytävät toimitilat

Ladataan...

Toimitiloja myynnissä pääkaupunkiseudulla

Conorin tarjoaa laajan valikoiman vapaita toimitiloja erityisesti pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) ja Uudellamaalla, mutta yhteistyöverkostomme ansioista voimme tarjota välityspalveluitamme myös valtakunnallisesti. Toimitilavälittäjämme etsivät yrityksellenne optimaaliset toimitilat vaivattomasti ja nopeasti.

Tarjottavanamme on toimitiloja eri käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin; työ-, tuotanto- varastotiloista toimisto- ja liiketiloihin. Tarjolla on tiloja pienten sekä isompien yritysten tarpeisiin, ja ammattilaisemme auttavat tärkeän päätöksen tekemisessä ja sen parhaan vaihtoehdon löytämisessä.

Myytävät monitoimitilat

Conorin Oy:n luoma Monitoimitilat-konsepti tarjoaa helposti räätälöitäviä ja asiakaslähtöisiä toimitilaratkaisuja PK-yrityksille. Konseptin mukaisiin kiinteistöihin suunnitellut pohja- ja LVI-ratkaisut mahdollistavat tilojen muunneltavuuden käyttäjän tarpeiden mukaan tuotanto-, varasto-, toimisto- ja näyttelytiloiksi.

Arvot asiakkaalle

 • PK-yritysten muuttuviin tarpeisiin suunnitellut, helposti muunneltavat tilat
 • Kustannustehokas ratkaisu

Ota yhteyttä

Soita meille numeroon 09 61 222 30 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

  Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

  Jani Haarala
  Toimitusjohtaja, osakas
  050 1419
  jani@conorin.fi

  Tomi Montell
  Toimitilat; myynti ja vuokraus
  050 440 0002
  tomi@conorin.fi