Toimitilat

Toimitilojen valinta lähtee aina yrityksen liiketoiminnan tarpeista. Olemme kiinteistön kehittäjä ja rakentaja, joten ydinosaamistamme on myös yritykselle parhaan mahdollisen toimitilan kartoitus ja määrittely.

Toimitilat yrityksesi tarpeeseen

Meidän työtämme on ymmärtää erilaisten yritysten tarpeet toimitilojen näkökulmasta. Onko taloudellisesti järkevämpää vuokrata, ostaa olemassa oleva vai ehkä rakennuttaa juuri sinun yrityksellesi suunniteltu toimitila?

Oikein valittu toimitila tuottaa lisäarvoa yritykselle. Ensimmäisiä huomioitavia asioita toimitilan valinnassa on sijainti. Millainen saavutettavuus on juuri sinun yrityksesi toimitiloille paras? Onko keskeinen sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella ja samankaltaisten yritysten läheisyydessä tärkeää vai tarvitseeko yrityksesi toiminta tilaa, jolle sijainti hieman etäämmällä riittää yhtä hyvin?

Hyvin suunniteltu ja tehokas tilankäyttö pienentää kustannuksia. Mieluisat ja toimivat tilat puolestaan lisäävät viihtyvyyttä niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin näkökulmasta. Toimitilat ovat myös osa yrityksen imagoa ja viestittävät yrityksestä sen asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Terveys, turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös arvoja, joita jokainen osaa arvostaa.

Meillä on paljon valmiina olevia kohteita erityisesti pääkaupunkiseudulla. Osa toimitiloista on myynnissä, osa vuokrataan. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi, ehkä voimme auttaa.

Toimitilat - Helsinki, Espoo, Vantaa

Ota yhteyttä

Soita meille numeroon 09 61 222 30 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

  Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

  Jani Haarala
  Myynti ja vuokraus, osakas
  050 1419
  jani@conorin.fi

  Tomi Montell
  Myynti ja vuokraus
  050 440 0002
  tomi@conorin.fi