Toimitiloista paras tuotto

21.09.2020

Kiinteistösijoitus kohteissamme yhdistyvät saumattomasti liiketilat, varasto sekä tuotannollinen tila. Kaikki tilaa käyttävän yrityksen toiminnot saadaan saman katon alle, ja toiminta on tehokasta ja suoraviivaista. Liike- ja tuotantotilojen vuokrasopimukset ovat tyypillisesti 3-5 vuoden pituisia, mutta pidempiä jopa 10-15 vuoden sopimuksia tehdään myös. Keskimääräinen tuotto koko sijoitetulle pääomalle viimeisten kolmen vuoden ajalta: noin 9%.

Olemme kiinteistökehittäjä/rakennuttaja, joten sijoitat suoraan kohteeseen, ilman välikäsiä. Tyypillinen sijoitettava oma pääoma pienemmissä kohteissamme on 30.000 – 150.000 EUR, koko sijoitettavan pääoman ollessa 100.000 – 500.000 euroa. Suuremmissa kohteissamme tyypillisesti koko sijoittettava pääoma on 1 – 10 miljoonaa euroa. Toimimme yhteistyössä johtavien pankkien kanssa, ja voimme avustaa myös kiinteistörahoituksen hankkimisessa.

Keskimääräinen tuotto-odotus on viime vuosina ollut noin 8-9%. Odotamme, että muun muassa verkkokaupan yleistyminen kasvattaa edelleen monitoimitilojen kysyntää ja tuottoa.