Räätälöidyt toimitilaratkaisut

Monitoimitilat-konseptimme tarjoaa muunneltavia, asiakaslähtöisiä toimitilaratkaisuja PK-yrityksille. Kiinteistöihin suunnitellut pohja- ja LVI-ratkaisut mahdollistavat tilojen muunneltavuuden esimerkiksi tuotanto-, varasto-, huolto-, toimisto- sekä näyttely- ja myymälätiloiksi. Tämän ansiosta tilat soveltuvat lukemattoman monelle eri alan toimijalle.

Toteutamme räätälöityjä toimitiloja myös asiakkaan tilauksesta, jolloin kyseessä voi olla vanhojen toimitilojen uudistus nykyaikaisiksi tai muuten tarpeisiin sopivammiksi, tai kokonaan uusien tilojen rakentaminen.

Meillä on yhteistyökumppaneina kiinteistökehityksen kannalta tärkeitä, erikoistuneita asiantuntijoita, jotka suunnittelevat uusia hankkeita ja konsepteja eri liiketoiminta-alueille. Hankekehitys on erikoistunut kiinteistöjen kehittämiseen ja jalostamiseen sekä yritysalueiden kehittämiseen. Tavoitteena on varmistaa käyttäjän yksilöllisiä tarpeita vastaavat tilaratkaisut, parantaa omistajan vuokra- tai myyntituloa sekä varmistaa sijoitusten arvon kasvaminen luomalla kiinnostavia sijoituskohteita.