Jasperintie 270 A+B Sijoituskohde

Pirkkalan Monitoimikohde sijaitsee erinomaisella paikalla Tampere–Pirkkala Lentokentän risteysalueella. Uusi Pirkkala-Lempäälä ohitustien risteys tulee välittömään läheisyyteen, ja suora yhteys Linnankallion alueelle. Rakennus koostuu nykyaikaisista ja edustavista tiloista, joissa on kiinnitetty huomiota energiatehokkuuteen.  

– Työ-/tuotanto- ja varastokäyttöön soveltuvaa monipuolista tilaa
– Katutasossa; autolla sisään
– Tilakoot alk. 95 m²: 75 m² + 20 m² parvikerros
– Tilat joustavasti yhdistettävissä

Hyvä tuotto. Tuotto omalle pääomalle 11,4% (7,5% koko sij.pääomalle)

Mh                  74 512,00
vo.                  54 488,00
Yht               129 000,00

Nettovuokratuotto 9.696 euroa vuodessa.

 

Pirkanmaa sijoituskohteena

Helsingin jälkeen Pirkanmaa on ollut jo vuosia Suomen toiseksi nopeimmin kasvava teollisuus ja toimitila keskus. Juuri alueen kasvu ja muut nimekkäät yritykset alueella tekevät paikasta hyvän sijoituskohteen. Sijoituksen tuotto-odotus on keskimäärin 7-8% vuodessa.

 

Erinomainen sijainti

Kohde sijaitsee Valtatie 3:n varrella, aivan Tampere-Pirkkalan lentoaseman läheisyydessä. Lentoasema on Suomen toiseksi suurin. Läheltä löytyy myös junaliikenteen terminaali ja tieliikenteen valtaväylät.  Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on viimeisten vuosien aikana kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun.

 

Muita alueen menestyjiä

Pirkanmaaan alue kasvaa kovaa vauhtia. Monet menestyvät yritykset ovat valinneet saman alueen tukemaan omaa kasvuaan. Muutama esimerkki: Hämeen Laaturemontti, Rotator, Valtra, DHL, Kattokeskus, Ramirent, TNT ja Ponsse.

Soita ja kysy lisää!

 

Soita ja kysy lisää

Jaa kohde

Kysy lisää kohteesta