Pirkkala

Jasperintie 270 A

Tämä uusi monitoimikohde sijaitsee erinomaisella paikalla Tampere–Pirkkala Lentokentän risteysalueella. Rakennus koostuu nykyaikaisista ja edustavista tiloista, joissa on kiinnitetty huomiota energiatehokkuuteen. Tiloja mahdollisuus ostaa tai vuokrata.

– Työ-/tuotanto- ja varastokäyttöön soveltuvaa monipuolista tilaa
– Katutasossa; autolla sisään
– Tilakoot alk. 95 m²: 75 m² + 2. krs 20 m²
– Tilat joustavasti yhdistettävissä
– Myyntihinta: 81.285 € + vo. 57.915 €

Huom! Voit ostaa tilan 30% omarahoitusosuudella hyödyntämällä  Conorin Rahoitusta. Soita ja kysy lisää!

Tilamuutoksilla kullekin käyttäjälle sopivia ratkaisuja ja kokoja. Kiinteistön pohja- ja LVI-ratkaisut mahdollistavat tilojen muunneltavuuden joustavasti käyttäjän tarpeiden mukaan tuotanto-, varasto-, toimisto- ja näyttelytiloiksi, minkä ansiosta ne soveltuvat lukemattoman monille, eri alojen toimijoille. Samalla tilat tarjoavat sijaintinsa puolesta helppoa logistiikkaa.

Perusvarustelu

– Lattiakaivo (hiekan- ja öljynerotin)
– Valovirta (230v), 1. kerroksessa 8 pistoketta
– Voimavirta (16A)
– Vesipiste
– Erillinen toimisto-/taukotila
– WC + Suihku(seinä)
– Iso nosto-ovi
– Erillinen käyntiovi
– Koneellinen ilmanvaihtolämmöntalteenotolla
– Maalämpö

Optiot

– Kohdepoistot
– Jäähdytys
– Nosto-oven kaukosäätö
– Voimavirta 32A/64A
– Parvi mahdollista jättää pois parvellisissa vaihtoehdoissa
– Tiloja mahdollista yhdistää suuremmiksi, esim. läpitalon tiloiksi

Muita alueen menestyjiä

Pirkanmaaan alue kasvaa kovaa vauhtia. Monet menestyvät yritykset ovat valinneet saman alueen tukemaan omaa kasvuaan. Muutama esimerkki: Hämeen Laaturemontti, Rotator, Valtra, DHL, Kattokeskus, Ramirent, TNT ja Ponsse.

Erinomainen sijainti

Kohde sijaitsee Valtatie 3:n varrella, aivan Tampere-Pirkkalan lentoaseman läheisyydessä. Lentoasema on Suomen toiseksi suurin. Läheltä löytyy myös junaliikenteen terminaali ja tieliikenteen valtaväylät.

Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on viimeisten vuosien aikana kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun.

Pirkanmaa sijoituskohteena

Helsingin jälkeen Pirkanmaa on ollut jo vuosia Suomen toiseksi nopeimmin kasvava teollisuus ja toimitila keskus. Juuri alueen kasvu ja muut nimekkäät yritykset alueella tekevät paikasta hyvän sijoituskohteen. Sijoituksen tuotto-odotus on keskimäärin 7-8% vuodessa. Omarahoitusosuutesi voi olla jopa vain 30% – me rahoitamme loput 70%:

Jaa kohde

Kysy lisää kohteesta