Helsinki

Höyläämötie 14

Tämä Pitäjänmäessä sijaitseva rakennus on toiminut pitkään lääkealan yrityksen pääkonttorina, mutta toiminnan kasvettua yritys joutui luopumaan kohteesta. Käyttäjästä johtuen rakennus oli räätälöity sopimaan lääkealan yritykselle tarvittavine toimisto-, edustus- ja laboratoriotiloineen. Kohteessa käynnistettiin mittava saneeraussuunnittelu marraskuussa 2017, ja rakennustyöt on käynnistetty keväällä 2018. Kohde tullaan rakentamaan sisäpuolelta tämän päivän vaatimuksia vastaavaksi, edustavaksi monitoimitilaksi.

 

Sijainti

Kohde sijaitsee Pitäjänmäen vilkkaalla työpaikka-alueella, Helsingin luoteisosassa, Espoon rajan tuntumassa. Keskeinen sijainti mahdollistaa helpon liikkumisen joka suuntaan. Valimon ja Huopalahden juna-asemat ovat lähellä ja alueella kulkee useita bussilinjoja. Vihdintien ja Kehä I:n läheisyys mahdollistavat sujuvan liikkumisen myös omalla autolla. Tänne asiakkaidenkin on helppo tulla!

Naapurikiinteistöistä löytyy useita lounasravintoloita, kuntosaleja sekä seminaari- ja edustustiloja, jotka ovat kaikkien alueella toimivien käytettävissä. Lisäksi alueelle on rakennettu useita pysäköintikiinteistöjä, joten lämpimiä hallipaikkoja on saatavilla.

Varustelu

Kohteen sisäpuoliset purkutyöt on aloitettu ja rakennustyöt etenevät vuokrasopimusten mukaisesti. Tilasuunnitelma laaditaan luonnoksenomaisesti; lopullinen tilaohjelma räätälöidään yhdessä tulevien käyttäjien kanssa.

– 1.–4. krs. monikäyttöistä liikunta-, toimisto-, näyttely- ja kokoustilaa sekä kevyttä kokoonpano- ja tuotantotoimintatilaa.

– K-krs talon toimintaa palvelevat varastotilat (autolla sisäänajo)

Perusvarustelu sisältyen perusvuokraan:

– Maalatut seinät ja katto
– Parkettilaminaatti / muovimatto / tekstiilimatto
– Koneellinen ilmanvaihto
– Asiakaskohtaiset muutostyöt jyvitetään vuokraan sopimusajalle
– Talossa hissi, jonka kantavuus 1250 kg

Kohteen vapaana olevat tilat:

2.kerroksessa;
– 200,0 m2
– 233,0 m2

3. kerroksessa
– 202,5 m2

 

Jaa kohde

Kysy lisää kohteesta