Jasperintie 270 A+B

Pirkkalan Monitoimikohde sijaitsee erinomaisella paikalla Tampere–Pirkkala Lentokentän risteysalueella. Uusi Pirkkala-Lempäälä ohitustien risteys tulee välittömään läheisyyteen, ja suora yhteys Linnankallion alueelle. Rakennus koostuu nykyaikaisista ja edustavista tiloista, joissa on kiinnitetty huomiota energiatehokkuuteen. Vain yksi tila jäljellä. 

– Työ-/tuotanto- ja varastokäyttöön soveltuvaa monipuolista tilaa
– Katutasossa; autolla sisään
– Tilakoot alk. 95 m²: 75 m² + 20 m² parvikerros
– Tilat joustavasti yhdistettävissä

Tilavuokra 950 €/ kk (alv. 0%), sisältää lämmityksen, hoidon, ulkoalueidenhoito, normaalijätehuolto. Sähkö+vesi kulutuksen mukaan. 

Muita alueen menestyjiä

Pirkanmaaan alue kasvaa kovaa vauhtia. Monet menestyvät yritykset ovat valinneet saman alueen tukemaan omaa kasvuaan. Muutama esimerkki: Hämeen Laaturemontti, Rotator, Valtra, DHL, Kattokeskus, Ramirent, TNT ja Ponsse.

Erinomainen sijainti

Kohde sijaitsee Valtatie 3:n varrella, aivan Tampere-Pirkkalan lentoaseman läheisyydessä. Lentoasema on Suomen toiseksi suurin. Läheltä löytyy myös junaliikenteen terminaali ja tieliikenteen valtaväylät.  Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on viimeisten vuosien aikana kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun.

Tilamuutoksilla kullekin käyttäjälle sopivia ratkaisuja ja kokoja

Kiinteistön pohja- ja LVI-ratkaisut mahdollistavat tilojen muunneltavuuden joustavasti käyttäjän tarpeiden mukaan tuotanto-, varasto-, toimisto- ja näyttelytiloiksi, minkä ansiosta ne soveltuvat lukemattoman monille, eri alojen toimijoille. Samalla tilat tarjoavat sijaintinsa puolesta helppoa logistiikkaa.

Perusvarustelu

– Lattiakaivo (hiekan- ja öljynerotin)
– Valovirta (230v), 1. kerroksessa 8 pistoketta
– Voimavirta (16A)
– Vesipiste
– Erillinen toimisto-/taukotila
– WC + Suihku(seinä)
– Iso nosto-ovi
– Erillinen käyntiovi
– Koneellinen ilmanvaihtolämmöntalteenotolla
– Maalämpö

Optiot

– Kohdepoistot
– Jäähdytys
– Nosto-oven kaukosäätö
– Voimavirta 32A/64A
– Parvi mahdollista jättää pois parvellisissa vaihtoehdoissa
– Tiloja mahdollista yhdistää suuremmiksi, esim. läpitalon tiloiksi

Soita ja kysy lisää

Jaa kohde

Kysy lisää kohteesta