Pirkkala

Jasperintie 270 B

Tämä maaliskuussa 2018 valmistunut monitoimikohde sijaitsee erinomaisella paikalla Tampere–Pirkkala Lentokentän risteysalueella. Rakennus koostuu nykyaikaisista ja edustavista tiloista, joissa on kiinnitetty huomiota energiatehokkuuteen. Tiloja mahdollisuus ostaa tai vuokrata.

– Työ-/tuotanto- ja varastokäyttöön soveltuvaa monipuolista tilaa
– Katutasossa; autolla sisään
– Tilakoot alk. 96 m²: 75 m² + 2. krs 21 m²
– Tilat joustavasti yhdistettävissä
– Vuokra 820 € / kk + alv. Vuokralainen vastaa lisäksi hoitokuluista.
– Mh. 76.928 €+ vo. 62.272 €

Erinomainen sijainti

Kohde sijaitsee Valtatie 3:n varrella, aivan Tampere-Pirkkalan lentoaseman läheisyydessä, joka on matkustajamääriltään Suomen kolmanneksi vilkkain ja kansainvälisten matkustajien osalta toiseksi vilkkain. Lentokentän lisäksi lähellä olevat junaliikenteen terminaalit ja vilkkaasti liikennöidyt valtaväylät pitävät huolen tavaran ja ihmisten helposta liikkumisesta.
Voimakkaasti kasvava Pirkkala sijaitsee käytännössä keskellä Tampereen talousaluetta, joka on Suomen suurin heti pääkaupunkiseudun jälkeen. Tällä suositulla työpaikka-alueella toimii lukuisia menestyviä yrityksiä, kuten Hämeen Laaturemontti, Rotator, Valtra, DHL, Kattokeskus, Ramirent, TNT ja Ponsse.
Monikäyttöiset, muunneltavat tilat on yhdistetty toimivaan logistiikkaan. Etäisyys lentokentälle 4,5 km, Tampereen keskustaan 13,5 km ja Pirkkalan keskustaan 4 km. Valtatie 3:lle on tulossa uusi yhteys välille Pirkkala–Lempäälä. Lisäksi Valtatie 3 aiotaan oikaista Lempäälästä suoraan Pirkkalaan.
Tilamuutoksilla kullekin käyttäjälle sopivia ratkaisuja ja kokoja
Kiinteistön pohja- ja LVI-ratkaisut mahdollistavat tilojen muunneltavuuden joustavasti käyttäjän tarpeiden mukaan tuotanto-, varasto-, toimisto- ja näyttelytiloiksi, minkä ansiosta ne soveltuvat lukemattoman monille, eri alojen toimijoille. Samalla tilat tarjoavat sijaintinsa puolesta helppoa logistiikkaa.

Perusvarustelu

– Lattiakaivo (hiekan- ja öljynerotin)
– Valovirta (230v), 1. kerroksessa 8 pistoketta
– Voimavirta (16A)
– Vesipiste
– Erillinen toimisto-/taukotila
– WC + Suihku(seinä)
– Iso nosto-ovi
– Erillinen käyntiovi
– Koneellinen ilmanvaihtolämmöntalteenotolla
– Maalämpö

Optiot

– Kohdepoistot
– Jäähdytys
– Nosto-oven kaukosäätö
– Voimavirta 32A/64A
– Parvi mahdollista jättää pois parvellisissa vaihtoehdoissa
– Tiloja mahdollista yhdistää suuremmiksi, esim. läpitalon tiloiksi

Jaa kohde

Kysy lisää kohteesta