Vuokrattavat toimitilat Tampere

Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki, jossa asuu 225 154 ihmistä (ennakkotieto 31.12.2015). Kaupungin pinta-ala on 689,6 neliökilometriä, josta vettä on 164,6 neliökilometriä.

Tampere on hyvien kulkuyhteyksien päässä. Helsinkiin on matkaa maanteitse 176 kilometriä, Hämeenlinnaan 75 ja Turkuun 157 kilometriä. Tampereen kaupungilla on seitsemän naapuria: Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Kangasala, Orivesi ja Ruovesi.

Välityskohteemme Tampereella

Conorinin vuokratilat sijaitsevat Pirkkalassa voimakkaasti kehittyvällä lentokenttävyöhykkeellä. Kunta kehittää aktiivisesti muun muassa lentokenttävyöhykkeen yritysalueita, jotka sijaitsevat kaupunkiseudun kehätien ja Lentoasemantien varsilla. Pirkkala CLX on lentokenttävyöhykkeen markkinointihanke. Lentokentän läheisyyteen sijoittuu teknologiapainotteista toimintaa, lentokenttäpalveluita ja logistiikkaa. Lentokentän risteysalue on teollisuuden, tukkukaupan ja toimitorakentamisen aluetta. Linnakallio on tilaa vaativan kaupan alue, jossa painottuvat autokauppa ja verkkokauppa. Partolasta on lyhyessä ajassa muodostunut keskeinen seudullinen kaupan alue.

Conorinin vuokratilat

Toimitilavälityspalvelumme kautta etsimme yrityksellenne uudet, toimintaanne parhaiten soveltuvat vuokratilat. Conorinin toimitilavälityspalvelut sekä vuokrauspalvelut ovat aina veloituksettomia toimitilan hakijalle.

Kokonaisvaltainen toimitilavälitys- sekä vuokrauspalvelumme pitävät sisällään asiakkaalle vapaiden toimitilojen etsimisen, toimitilojen näytöt sekä sopimusneuvottelut kaupantekoon tai vuokrasopimuksen solmimiseen saakka.

Tarjottavanamme on tiloja eri käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin; työ-, tuotanto- varastotiloista toimisto- ja liiketiloihin. Tarjolla on tiloja pienten sekä isompien yrityksien tarpeisiin ja ammattilaisemme auttavat tärkeän päätöksen tekemisessä ja löytämään sen parhaan vaihtoehdon.