Vuokrattavat toimitilat Helsinki

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja Helsingin seudun noin 1,4 miljoonaa asukasta ja 740 000 työpaikkaa käsittävän talousalueen keskus. Conorin Oy:n vuokratilat sijaitsevat keskeisimmillä paikoilla ja hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Mikäli vuokrattavista kohteistamme ei löytynyt sopivaa, tutustu myyntikohteisiimme.

Välityskohteemme Helsingissä

Toimitilavälityspalvelumme kautta etsimme yrityksellenne uudet, toimintaanne parhaiten soveltuvat toimitilat myös Helsingin alueelta. Conorinin toimitilavälityspalvelut sekä vuokrauspalvelut ovat aina veloituksettomia toimitilan hakijalle.

Meillä on laaja valikoima vapaita toimitiloja erityisesti pääkaupunkiseudulla sekä Uudellamaalla, mutta yhteistyöverkostomme ansioista voimme tarjota välityspalveluitamme myös valtakunnallisesti. Toimitilavälittäjämme etsivät yrityksellenne optimaaliset toimitilat vaivattomasti ja nopeasti.

Kokonaisvaltainen toimitilavälitys- sekä vuokrauspalvelumme pitävät sisällään asiakkaalle vapaiden toimitilojen etsimisen, toimitilojen näytöt sekä sopimusneuvottelut kaupantekoon tai vuokrasopimuksen solmimiseen saakka.

Tarjottavanamme on tiloja eri käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin; työ-, tuotanto- varastotiloista toimisto- ja liiketiloihin. Tarjolla on tiloja pienten sekä isompien yrityksien tarpeisiin ja ammattilaisemme auttavat tärkeän päätöksen tekemisessä ja löytämään sen parhaan vaihtoehdon.

Jos olet haaveillut omasta yrityksestä, tai olet vielä epävarma liikeideastasi, seuraavista askeleista, oikeista yhteistyökumppaneista tms. Ota meihin yhteyttä! Työmme on auttaa sinua onnistumaan!