Vuokrattavat toimitilat Espoo

Espoossa sijaitsee suuri osa Suomen pörssiyrityksistä. Otaniemen, Keilaniemen ja Tapiolan alueelle sijoittuu myös Pohjoismaiden suurin innovaatiokeskittymä. Aluetta ja sen vilkasta toimintaa kuvaa nimi Innovaatiopuutarha, Espoo Innovation Garden. Rakennamme kasvualustaa uusien työpaikkojen synnylle ja hyvän elinympäristön vahvistumiselle yritysten, yhteisöjen ja asukkaiden yhteistyönä.

Espoon kaupunki työllistää itse lähes 14 000 henkilöä. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoon kaupunki haluaa, että sen työntekijät voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään.

Välityskohteemme Espoossa

Toimitilavälityspalvelumme kautta etsimme yrityksellenne uudet, toimintaanne parhaiten soveltuvat toimitilat myös Espoon alueelta. Conorinin vuokrauspalvelut ovat aina veloituksettomia toimitilan hakijalle.

Meillä on laaja valikoima vapaita vuokratiloja erityisesti pääkaupunkiseudulla sekä Uudellamaalla, mutta yhteistyöverkostomme ansioista voimme tarjota välityspalveluitamme myös valtakunnallisesti. Toimitilavälittäjämme etsivät yrityksellenne optimaaliset toimitilat vaivattomasti ja nopeasti.

Tarjottavanamme on tiloja eri käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin; työ-, tuotanto- varastotiloista toimisto- ja liiketiloihin. Tarjolla on tiloja pienten sekä isompien yrityksien tarpeisiin ja ammattilaisemme auttavat tärkeän päätöksen tekemisessä ja löytämään sen parhaan vaihtoehdon.

Mikäli mieluista vuokratilaa ei löytynyt, tutustu myös myytäviin toimitiloihimme.