Monitoimitilat-konsepti

 

Vuodesta 2013 alkaen Conorin on rakennuttanut PK-yritysten ja piensijoittajien tarpeisiin sopivia Monitoimitilat-tiloja. Konsepti tarjoaa helposti räätälöitäviä ja asiakaslähtöisiä toimitilaratkaisuja PK-yrityksille. Konseptin mukaisiin kiinteistöihin suunnitellut pohja- ja LVI-ratkaisut mahdollistavat tilojen muunneltavuuden käyttäjän tarpeiden mukaan tuotanto-, varasto-, toimisto- ja näyttelytiloiksi.

Monitoimitilat on joustavasti ja asiakaslähtöisesti suunniteltu, mikä tarjoaa mahdollisuuden vastata asiakkaiden tarpeisiin. Tilat on ensisijaisesti suunniteltu PK-yrityksille, jotka toimivat tuotekehityksen ja kokoonpanon, valmistuksen, huollon, varastoinnin, tuonnin/viennin parissa sekä näyttelytiloja tai/ja myyntipisteitä toiminnassaan tarvitseville toimijoille.

Monitoimitilat-konseptiin liittyy myös ainutlaatuinen rahoitusmalli, joka on luotu yhteistyössä Conorinin pankkipartnereiden kanssa. Monitoimitilat-konseptia hyödyntävät PK-yritykset voivat ostaa itselleen toimitilakiinteistön jopa madalletulla 15 % omarahoitusosuudella (edellyttää rahoittajan tekemää luottoluokitusta).