Monitoimitilat-konsepti

 

Vuodesta 2013 alkaen Conorin on rakennuttanut PK-yritysten ja piensijoittajien tarpeisiin sopivia Monitoimitilat –tiloja. Konsepti tarjoaa helposti räätälöitäviä ja asiakaslähtöisiä toimitilaratkaisuja PK-yrityksille. Konseptin mukaisiin kiinteistöihin suunnitellut pohja- ja LVI-ratkaisut mahdollistavat tilojen muunneltavuuden käyttäjän tarpeiden mukaan tuotanto-, varasto-, toimisto- ja näyttelytiloiksi.

Monitoimitilat on joustavasti ja asiakaslähtöisesti suunniteltu, mikä tarjoaa mahdollisuuden vastata asiakkaiden tarpeisiin. Tilat on ensisijaisesti suunniteltu PK-yrityksille, jotka toimivat tuotekehityksen- ja kokoonpanon, valmistuksen-, huollon-, varastoinnin-, tuonnin / viennin parissa sekä näyttelytiloja tai/ja myyntipisteitä toiminnassaan tarvitseville toimijoille.

Monitoimitila-konseptiin liittyy myös ainutlaatuinen rahoitusmalli, joka on luotu yhteistyössä Conorinin pankkipartnereiden kanssa. Monitoimitila- konseptia hyödyntävät PK-yritykset voivat ostaa itselleen toimitilakiinteistön jopa madalletulla 15 % omarahoitusosuudella (edellyttää rahoittajan tekemää luottoluokitusta).

 

Toteutetut ja rakenteilla olevat kohteet

 

Puutarhatie 26, Vantaa

Keväällä 2015 valmistunut n. 3500 neliön kokonaisuus pitää sisällään yhteensä 37 katutason tilaa sekä lisäksi 2. kerroksen toimistohuoneistoja.

Kohde koostuu lahdesta eri kiinteistöyhtiöstä, mutta ovat fyysisesti samaa kokonaisuutta. Tilakoot alkaen 74 m2.

Kohteen sijanti Vantaan Koivuhakaassa, pääkaupunkiseudun logistisesti halutuimmalla paikalla lentokentän läheisyydessä..

 

Koskelontie 27, Espoo

Loppuvuodesta 2016 valmistunut monitoimikohde erinomaiselle paikalle Kehä III:n viereen, työpaikka-/teollisuusalueelle Pohjois-Espooseen. Sijainti aivan Kehä III tuntumassa, hyvällä logistisella paikalla.

Tilakoot alkaen 77 m2 + 20 m2 toimistoparvi, yhteensä 97m2. Nykyaikaiset ja edustavat tilat ovat joustavasti yhdistettävissä. Tiloissa on kiinnitetty lisäksi huomiota energiatehokkuuteen. Konseptin mukaisiin kiinteistöihin suunnitellut pohja- ja LVI-ratkaisut mahdollistavat tilojen muunneltavuuden käyttäjän tarpeiden mukaan tuotanto-, varasto-, toimisto- ja näyttelytiloiksi.

Kohdesivulle

 

Jasperintie 270, Pirkkala

Keväällä 2018 valmistuva monitoimikohde, joka kohoaa erinomaiselle paikalle Tampere-Pirkkala -Lentokentän viereen. Kohde sijaitsee aivan Tampereen lentokentän läheisyydessä, Valtatie 3:n varrella. Alueella toimiivat mm. Hämeen Laaturemontti, Rotator, Valtra, DHL, Kattokeskus, Ramirent, TNT ja Ponsse. Etäisyys lentokentälle 4,5 km, Tampereen keskustaan 13,5 km, Pirkkalan keskustaan 4 km.

Tilakoot alkaen 75 m2. Monikäyttöistä tilaa, jossa toimisto- ja näyttelytilat on yhdistetty toimivaan logistiikkaan. Nykyaikaiset ja edustavat tilat ovat joustavasti yhdistettävissä. Tiloissa on kiinnitetty lisäksi huomiota energiatehokkuuteen.

Kohdesivulle

 

Juvantie 4, Espoo

Kesällä 2018 valmistuva monitoimikohde, erinomaiselle paikalle Kehä III:n viereen Juvanmalmille.

Tilakoot alkaen 103 m2. Monikäyttöistä tilaa, jossa toimisto- ja näyttelytilat on yhdistetty toimivaan logistiikkaan. Nykyaikaiset ja edustavat tilat ovat joustavasti yhdistettävissä. Tiloissa on kiinnitetty lisäksi huomiota energiatehokkuuteen. Konseptin mukaisiin kiinteistöihin suunnitellut pohja- ja LVI-ratkaisut mahdollistavat tilojen muunneltavuuden käyttäjän tarpeiden mukaan tuotanto-, varasto-, toimisto- ja näyttelytiloiksi.