MONITOIMITILAT PIRKKALA
Tilakoot alkaen 96 m2
Vuokra alkaen 980 euroa/kk + hoitokulut + alv

VARASTOTILAT KIILATIE, KIRKKONUMMI
Monikäyttöisiä varastotiloja alkaen 26 m2.
Mh. 20.869 euroa + 18.390 euroa.

HÖYLÄÄMÖTIE 14, PITÄJÄNMÄKI
Juuri saneerattua modernia toimitilaa hyvällä sijainnilla.
Kustannustehokkaat tilaratkaisut alkaen 60m2
Vuokra 600 euroa + hoitokulut. Autopaikat yhtiön omalla pihalla.

MONITOIMITILAT JUVANMALMI
Elokuussa valmistuva monitoimitilat kohde.
Vapaana 103 m2 autolla sisään tila.
Vuokra 1.150 euroa + hoitokulut.

MONITOIMITILAT KOIVUHAKA
Loistavalla sijainnilla Vantaan Koivuhaassa.
Vapaana 74 m2. 965 euroa/kk + hoitovuokra.

previous arrow
next arrow
Slider

Conorin toimitilat

Conorin tarjoaa yrityksille, sijoittajille sekä kiinteistönomistajille perinteistä kiinteistövälitystä laajemman palvelukokonaisuuden. Conorin toimii myynti- ja vuokraustilanteessa niin omistajan kuin tilan hankkijan kumppanina kartoittaen kaikki toimeksiantoon liittyvät lähtökohdat ja tavoitteet. Näin osapuolten välille löydetään optimaalisin ratkaisu. Mikäli kiinteistötarpeeseen on järkevintä vastata esimerkiksi uudisrakentamisella, Conorin ottaa vastuun hankkeesta ja etsii siihen sopivan tontin, rakennuttajan ja mahdollisesti myös sijoittajan. Tutustu myös rakennuttamispalveluihimme.

Jokaisen yrityksen tarpeet ovat yksilöllisiä, joten ratkaisut räätälöidään kullekin niistä erikseen. Conorin toimii myynti- ja vuokraustilanteessa niin omistajan kuin tilantarvitsijan kanssa kartoittaen kaikki toimeksiantoon liittyvät lähtökohdat ja tavoitteet. Päämääränä on aina löytää osapuolten välillä optimaalisin ratkaisu.

Toimeksiannot

Conorinilla on pitkä kokemus sekä kiinteistöjen myynnistä että vuokrauksesta niin Suomessa kuin ulkomailla sekä runsaasti näyttöä siitä, että kykenemme ammattitaitoisesti ja tehokkaasti hoitamaan toimitilan vuokrauksen tai myynnin alusta loppuun saakka.

Otamme mielellämme omistamanne toimitilat myytäväksemme tai/ja vuokrattavaksemme ja yhdessä kunkin asiakkaamme kanssa sovimme toimintatavoista, joilla saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. Haluamme vapauttaa kiinteistön omistajan resursseja tämän omaan ydintoimintaan ja tuoda yhteen tilanhakijan ja -tarjoajan.
Olemme kokenut, luotettava ja ammattimainen kumppani kiinteistönomistajalle.

Välityskohteemme

Toimitilavälityspalvelumme kautta etsimme yrityksellenne uudet, toimintaanne parhaiten soveltuvat toimitilat. Conorinin toimitilavälityspalvelut sekä vuokrauspalvelut ovat aina veloituksettomia toimitilan hakijalle.

Meillä on laaja valikoima vapaita toimitiloja erityisesti pääkaupunkiseudulla sekä Uudellamaalla, mutta yhteistyöverkostomme ansioista voimme tarjota välityspalveluitamme myös valtakunnallisesti. Toimitilavälittäjämme etsivät yrityksellenne optimaaliset toimitilat vaivattomasti ja nopeasti.

Kokonaisvaltainen toimitilavälitys- sekä vuokrauspalvelumme pitävät sisällään asiakkaalle vapaiden toimitilojen etsimisen, toimitilojen näytöt sekä sopimusneuvottelut kaupantekoon tai vuokrasopimuksen solmimiseen saakka.

Tarjottavanamme on tiloja eri käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin; työ-, tuotanto- varastotiloista toimisto- ja liiketiloihin. Tarjolla on tiloja pienten sekä isompien yrityksien tarpeisiin ja ammattilaisemme auttavat tärkeän päätöksen tekemisessä ja löytämään sen parhaan vaihtoehdon.

Tarjoamme asiakkaillemme myös erisuuruisia sijoituskohteita ja –kokonaisuuksia. Sijoittajilla käytettävissään ovat myös Conorinin kattavat management- sekä isännöintipalvelut.