Jasperintie 270, Pirkkala

Kesällä 2017  käynnistyvä monitoimikohde, joka kohoaa erinomaiselle paikalle Tampere-Pirkkala -Lentokentän viereen. Kohde sijaitsee aivan Tampereen lentokentän läheisyydessä, Valtatie 3:n varrella. Alueella toimiivat mm. Hämeen Laaturemontti, Rotator, Valtra, DHL, Kattokeskus, Ramirent, TNT ja Ponsse. Etäisyys lentokentälle 4,5 km, Tampereen keskustaan 13,5 km, Pirkkalan keskustaan 4 km.

Tilakoot alkaen 75 m2. Monikäyttöistä tilaa, jossa toimisto- ja näyttelytilat on yhdistetty toimivaan logistiikkaan. Nykyaikaiset ja edustavat tilat ovat joustavasti yhdistettävissä. Tiloissa on kiinnitetty lisäksi huomiota energiatehokkuuteen.

Monitoimitila -konsepti tarjoaa helposti räätälöitäviä ja asiakaslähtöisiä toimitilaratkaisuja PK-yrityksille. Konseptin mukaisiin kiinteistöihin suunnitellut pohja- ja LVI-ratkaisut mahdollistavat tilojen muunneltavuuden käyttäjän tarpeiden mukaan tuotanto-, varasto-, toimisto- ja näyttelytiloiksi. Muunneltavuutensa ansiosta tilat soveltuvat lukemattoman monelle eri alan toimijalle.

Kysy myös konseptin ainutlaatuisesta ja joustavasta rahoitusmallista, joka mahdollistaa normaalia alempaa omarahoitusosuuden.

Hyvä vuokratuotto, 95m2 tilassa sijoitetun pääoman tuotto 8,5%, oman pääoman nettotuotto 15,0%.

Tutustu kohteeseen tarkemmin

3D33D73D23D83D83D6