Koskelontie 27 A

Loppuvuodesta 2016 valmistunut monitoimikohde, joka kohoaa erinomaiselle paikalle Kehä III:n viereen, työpaikka-/teollisuusalueelle Pohjois-Espooseen. Sijainti aivan Kehä III tuntumassa, hyvällä logistisella paikalla.

Monitoimitilat on joustavasti ja asiakaslähtöisesti suunniteltu, mikä tarjoaa mahdollisuuden vastata asiakkaiden tarpeisiin. Tilat on ensisijaisesti suunniteltu PK-yrityksille, jotka toimivat tuotekehityksen- ja kokoonpanon, valmistuksen-, huollon-, varastoinnin-, tuonnin / viennin parissa sekä näyttelytiloja tai/ja myyntipisteitä toiminnassaan tarvitseville toimijoille.
Konsepti tarjoaa helposti räätälöitäviä ja asiakaslähtöisiä toimitilaratkaisuja PK-yrityksille, jotka muunneltavuutensa ansiosta soveltuvat lukemattoman monelle eri alan toimijalle.

Tilakoot alkaen 77 m2 + 20 m2 toimistoparvi, yhteensä 97m2. Parven voi halutessaan myös jättää rakentamatta ja hyödyntää koko korkean tilan. Nykyaikaiset ja edustavat tilat ovat joustavasti yhdistettävissä. Tiloissa on kiinnitetty lisäksi huomiota energiatehokkuuteen. Konseptin mukaisiin kiinteistöihin suunnitellut pohja- ja LVI-ratkaisut mahdollistavat tilojen muunneltavuuden käyttäjän tarpeiden mukaan tuotanto-, varasto-, toimisto- ja näyttelytiloiksi.

Kohde on myyty!

213koskelontie_074koskelontie_06