Juvantie 4

Kesällä 2018 valmistuva monitoimikohde, joka kohoaa erinomaiselle paikalle Kehä III:n viereen, työpaikka-/teollisuusalueelle Juvanmalmille.

Monitoimitilat on joustavasti ja asiakaslähtöisesti suunniteltu, mikä tarjoaa mahdollisuuden vastata asiakkaiden tarpeisiin. Tilat on ensisijaisesti suunniteltu PK-yrityksille, jotka toimivat tuotekehityksen- ja kokoonpanon, valmistuksen-, huollon-, varastoinnin-, tuonnin / viennin parissa sekä näyttelytiloja tai/ja myyntipisteitä toiminnassaan tarvitseville toimijoille.
Konsepti tarjoaa helposti räätälöitäviä ja asiakaslähtöisiä toimitilaratkaisuja PK-yrityksille, jotka muunneltavuutensa ansiosta soveltuvat lukemattoman monelle eri alan toimijalle.

Tilakoot alkaen 103m2. Nykyaikaiset ja edustavat tilat ovat joustavasti yhdistettävissä. Tiloissa on kiinnitetty lisäksi huomiota energiatehokkuuteen. Konseptin mukaisiin kiinteistöihin suunnitellut pohja- ja LVI-ratkaisut mahdollistavat tilojen muunneltavuuden käyttäjän tarpeiden mukaan tuotanto-, varasto-, toimisto- ja näyttelytiloiksi.

Hyvä vuokratuotto, 103m2 tilassa sijoitetun pääoman tuotto 8,4%, oman pääoman nettotuotto 18,2%.

Tutustu kohteeseen tarkemmin