Palvelut kiinteistönomistajille ja sijoittajille

 

Autamme asiakkaitamme rakennuttamaan omaan toimintaansa sopivan kiinteistön, oli kysymys sitten sijoituksesta tai omaan käyttöön tulevasta tilasta, tai tarvittaessa kehittämään nykyistä kiinteistöä vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Tehtävämme on varmistaa asiakkaidemme rakennushankkeiden onnistuminen. Jokainen asiakkaistamme on ainutlaatuinen ja haluamme tarjota kullekin aina hankekohtaisesti räätälöidyn palvelun. Toimimme asiakkaamme asiantuntijana ja edunvalvojana rakennushankkeen jokaisessa vaiheissa. Tehtävämme on aina tehdä prosessista mahdollisimman sujuva ja kustannustehokas.

 

Joskus kyse on uuden rakentamisesta, joskus rakentaminen on olemassa olevan kiinteistön kehittämistä vastaamaan omistajan näkemystä ja nykyajan vaatimustasoa. Kiinteistökehityksen tärkein tavoite on nostaa kiinteistöomaisuuden arvo omistajien haluamalle tasolle. Markkinatuntemuksemme ja asiakaskohtaisesti räätälöitävät kiinteistökehityksen palvelumme mahdollistavat kovienkin tavoitteiden saavuttamisen. Kehitystoimenpiteet mitoitetaan aina asiakkaan toiveiden ja kohteen erityispiirteiden mukaan. Palvelukokonaisuuteen voi sisältyä alkuvaiheen hankeanalyysi, kohteen konseptointi sekä toteutus. Tarvittaessa huolehtimme myös rahoitus- ja omistusjärjestelyistä sekä tuomme hankkeisiin alan vahvimpiin kuuluvaa kiinteistöjuridiikan osaamista.

 

Kiinteistökehityksen (olemassa olevan kiinteistön) palveluprosessin kuvaus:

kohdekartoitus – investoinnin valmistelu (hankesuunnittelu, kustannus- ja riskianalyysit, aikataulutus) – arkkitehtisuunnitelmat – käyttötarkoituksen muutossuunnitelmat – urakoitsija kilpailutus ja valinta – rakennuttaminen – kohderyhmien ja vuokratason määritys – rahoitus – nettotuottotason korottaminen – sijoittajamyynti.

 

Uudisrakentamisen palveluprosessin kuvaus:

Tilantarpeen kartoitus, laajuus & vaihtoehdot – tavoitteiden asettaminen – tavoitehintalaskelmien tekeminen – toimijoiden kilpailuttaminen – sopimusten laatiminen –

suunnittelun valvonta ja totetuminen – yhteydet rakennusvalvontaan – urakoitsijakilpailutus ja valvonta – kustannusseuranta – urakan vastaanotto ja lopputarkastuksen valvonta.