Myytävät toimitilat Helsinki

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja Helsingin seudun noin 1,4 miljoonaa asukasta ja 740 000 työpaikkaa käsittävän talousalueen keskus. Conorin Oy:n tilat sijaitsevat keskeisimmillä paikoilla ja hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Mikäli myytävistä kohteistamme ei löytynyt sopivaa, voimme myös etsiä sopivaa kohdetta ostajan lukuun.

Historia
Helsinki perustettiin Ruotsin kuninkaan Kustaa Vaasan käskystä vuonna 1550 Vantaanjoen suulla sijaitsevan Helsinginkosken rannalle. Uuden kaupungin oli tarkoitus kilpailla Suomenlahden vastarannalla sijaitsevan Tallinnan kanssa Venäjän kaupasta.

Helsinki tiivistetysti

Väestö (2015)

Väkiluku (1.1.2015)
620 715
Suomenkielisten osuus väestöstä
80,8 %
Ruotsinkielisten osuus väestöstä
5,8 %
Muunkielisten osuus väestöstä
13,5 %
Ulkomaan kansalaisten osuus väestöstä
9,0 %

Työmarkkinat (2015)

 
Työpaikat
411 300
Työpaikkojen määrän muutos 2014-2015
0 %
Työttömyysaste
8,3 %
Työllisyysaste 15-64 -vuotiaista
72,4 %

Koulutus (2014)

 
Perusasteen jälkeisen tutkinnon suorittaneiden osuus 25-64 -vuotiaista
80,9 %
Korkea-asteen tutkinnon suorittaneiden osuus 25-64 -vuotiaista
48,6 %

Asunnot (2014)

 
Omistusasuntojen määrä
42,6 %
Vuokra-asuntojen määrä
44,4 %

 

Helsingin, Espoon ja Vantaan tavoitteena on rakentaa pääkaupunkiseudusta maailmanluokan aktiivinen yrittäjyysympäristö, joka aktiivisesti synnyttää uusia kasvuyritysaihioita sekä houkuttelee yrittäjiä hakeutumaan pääkaupunkiseudulle. Alueen kilpailukyky ja työpaikkojen luominen ovat yhteisiä tavoitteita kansainvälisessä kilpailussa, jossa pääkaupunkiseutu kilpailee yrittäjistä mm. Lontoon, Berliinin ja Kööpenhaminan kanssa. Tällä hetkellä kasvuyrityspalveluja on tuotettu pääkaupunkiseudulla hajallaan, palvelut ovat osittain päällekkäisiä ja ne eivät ole tavoittaneet kaikkia yrittäjyyttä ja erityisesti kasvuyrittäjyyttä harkitsevia, vastavalmistuneita, kansainvälisen kokemuksen omaavia tai työttömiä henkilöitä kuntariippumattomasti.

Pääkaupunkiseudun yhteisen hankkeen tavoitteena on yrittäjyysaktiviteettien vahvistaminen ja systematisointi ja oikea kohdentaminen kasvuyrittäjyysaihioiden aikaansaamiseksi ja pääkaupunkiseudun kilpailukykystrategian toteuttamiseksi. Projektin (Polku – liikeideasta kasvuyritykseksi) aloituksen myötä perustettiin keväällä 2015 Helsinki Growth Alliance, johon kuuluvat NewCo Helsinki, Aalto Start Up Center, Espoon Spinno sekä Vantaalle perustettava Turbiini Yrityskiihdyttämö. Tavoitteena on kehittää yhteistä palvelutarjoomaa sekä tukea aiempaa tehokkaammin uusia kasvuyrittäjiksi aikovia koko pääkaupunkiseudulla.

Helsinki Growth Alliance auttaa liiketoimintaideoita muuttumaan tiimeiksi, start-up -yrityksiksi ja lopulta kansainvälistyviksi kasvuyrityksiksi Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella Järjestämme kumppaneidemme kanssa mm. verkostoitumistapahtumia, työpajoja ja monenlaista koulutusta esim. esiintymisessä, liiketoimintasuunnitelman ja osakassopimusten tekemisessä, sekä henkilö-/tiimikohtaista neuvontaa liiketoiminnan alkuun laittamiseksi. Jos olet haaveillut omasta yrityksestä, tai olet vielä epävarma liikeideastasi, seuraavista askeleista, oikeista yhteistyökumppaneista, tms., ota meihin yhteyttä – työmme on auttaa sinua onnistumaan!