Conorin Oy

Conorin on vuonna 2003 toimintansa käynnistänyt yksityinen toimitilakiinteistöjen myyntiin, vuokraukseen sekä kehittämiseen erikoistunut palveluyritys. Yhtiön toimijoilla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Yhtiön menestys perustuu järjestelmälliseen toimintamalliin, markkinatuntemukseen ja kykyyn optimoida kiinteistöomaisuuden tuotto.

Conorinin tuloksellinen palvelukonsepti on kehitetty lisäämään kiinteistökohteiden ja -salkkujen arvoa sekä optimoimaan sijoitusten tuotto. Kun tavoitteena on parantaa olemassa olevia kiinteistöjä tai rakennuttaa uusia, Conorinin kokemus ja laaja kumppaniverkosto mahdollistavat hankkeiden nopean ja kustannustehokkaan toteuttamisen.

Yrityksen suunnittelema ainutlaatuinen Monitoimitila-konsepti sekä madalletun omarahoitusosuuden malli puolestaan tarjoavat pk-yrityksille ja yksityisille sijoittajille joustavan tavan hankkia helposti räätälöitäviä ja taloudellisesti järkeviä toimitilaratkaisuja. Tutustu Monitoimitilat -konseptiin.

Conorin palvelee asiakkaitaan useissa Euroopan maissa kiinteistöomaisuuden hallinnassa ja transaktioissa hyödyntäen pitkää kokemustaan ja laajaa kumppaniverkostoaan.

 

Palvelut Käyttäjille

Conorinin palvelut uusia toimitiloja hakevaa yritystä varten

  • Tilasuunnittelu auttaa optimoimaan tilat soveltumaan yritykselle
  • Tonttihaku asiakkaan tarpeiden mukaan

 

Palvelut Sijoittajille

Conorin auttaa sijoittajia löytämään kunkin omaan strategiaan sopivia kohteita. Meidän tuloksellinen palvelukonseptimme on kehitetty lisäämään kiinteistökohteiden ja kiinteistösalkkujen arvoa, optimoimaan sijoitusten tuotto sekä yhdistämään tilat ja niiden tarvitsijat maan parhaalla asiantuntemuksella.

Conorin toimilajohto tarjoaa sijoittajille vaivattoman tavan saada sidottu pääoma tuottamaan. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaamme tarpeen mukaan vuokralaishallinnan, taloushallinnon sekä isännöinnin osalta.

Tutustu palveluihimme tarkemmin: